Mediabackoffice.net és el departament online de Maragda Mediàtica, s.l., una empresa de producció audiovisual.

La innovació en la gestió de serveis de producció i distribució audiovisual sobre qualsevol plataforma és la base del nou concepte que amb Mediabackoffice.net oferim als nostres clients i a la societat.

La garantia de continuïtat i l’experiència de més de 30 anys gestionant comptes de clients ens confirmen com una empresa de confiança, on sumem el bon ofici amb l’ètica i la discreció professionals.

Triem el nostre equip humà amb la característica bàsica de la innovació. Som un equip de producció imaginatiu i amb recursos per trobar la solució humana i tècnica més adequada a les necessitats d’un projecte. Per aquest motiu, demanem als nostres clients que no s’estiguin de plantejar-nos qualsevol repte. De ben segur hi trobarem una resposta perquè Mediabackoffice.net és una nova manera d’entendre l’audiovisual.

Projectes

Preus

Contacte

On estem

Qui som?

MBO - Mediabackoffice.net és un departament de Maragda Mediàtica, s.l. – carrer Roger, 3 08080 Barcelona – Tel. 934405106 – www.maragdamediatica.com - www.mediabackoffice.net - hola@maragdamediatica.com - hola@mediabackoffice.net